Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Om os

Nyborg Hansen ApS udfører autoriseret service og reparationer på alle typer hårde hvidevarer - vaske - og opvaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, emhætter, køleskabe, frysere, mikrobølgeovne og meget mere. Vi er Bornholms eneste medlem af Dansk Total-Service.

Dansk Total-Service er en sammenslutning af Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer, både under og efter garantiperiodens udløb.

Vi yder en hurtig, sikker og professionel dag-til-dag service til vores kunder og har i dag samarbejds- og serviceaftaler med mere end 40 mærkevareleverandører.

Med vores velassorterede servicevogne tilstræber vi at reparere alle mærker på din bopæl. Har vi ikke reservedelen med, så betaler du naturligvis ikke for kørslen 2. gang. Vores reservedelsleverandører leverer som regel fra dag-til-dag, således at du ikke skal undværer din hvidevare i længere tid.

Vores faguddannede montører holdes løbende opdaterede, så reparationerne i langt de fleste tilfælde klares første gang. Mange års erfaring sikre dig, at du får en professionel behandling.

Ønsker du selv at foretage reparationen kan reservedelen ligeledes bestilles hos os. Vi er lagerførende af de mest gængse dele til de fleste mærker.

Vi sætter en ære i at servicere og reparere dine hvidevarer.