Reparation og hvidevareservice af Beko

Professionel reparation af hårde hvidevare fra beko

Vi har arbejdet med reparation af hårde hvidevarer i mange år og har derfor en bred viden om forskellige reparationer af kendte hårde hvidevare mærker. 

Vi har dygtige og kompetente montører ansat over hele landet og med vores 100 servicevogne kan vi klare alle former for reparationer af hårde hvidevarer, her i blandt maskiner fra producenten Beko.

Igennem et godt og solidt samarbejde med mere end 40 mærkevareleverandører, tilbyder vi reparationer der lever op til vores kunders, vores leverandørers, samt vores egne høje krav om kvalitet, service og professionalisme. 

 

Vi tilbyder dag til dag service

Her hos Dansk Total Service slår vi på dag-til-dag service. Vores store lager, samt gode og tætte samarbejde med leverandører betyder, at vi kan skaffe reservedele fra dag til dag.

Har vi ikke den givne reservedel når du ringer og bestiller en reparation, skaffer vi den til næste dag, således kan du hurtigt og sikkert få repareret din hvidevare, og få den i brug igen.

 

Garanti og fornuftige priser

Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle vores reparationer. Dette er for at vores kunder altid føler sig sikre og trygge, når de bestiller en reparation fra os. Foruden vores garantiordning, tilbyder vi nogle af markedets bedste priser på reparationer af hårde hvidevarer. Vi er af den overbevisning, at fornuftige priser, garanti og godt arbejde følges ad.  

Du kan kontakt os på 70 13 02 22 eller book online oppe i venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter