Specialister på reparation af hårde hvidevarer

Dansk Total-Service er en sammenslutning af Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer, både under og efter garantiperiodens udløb. Vi er en landsdækkende serviceorganisation, som har til formål at yde en hurtig, sikker og professionel dag-til-dag service til vor kunder.

Vi har i dag samarbejdsaftaler med mere end 40 mærkevareleverandører og servicere ligeledes nogle af de største mærkevarer lokalt. Med vores 100 velassorterede servicevogne har vi mulighed for at reparere alle mærker på din bopæl.

Har vi ikke reservedelen med, så betaler du naturligvis ikke for kørselen 2. gang.

Vores reservedelsleverandører leverer som regel fra dag-til-dag, således at du ikke skal undvære din hvidevare i længere tid.

Vores faguddannede montører holdes løbende opdaterede, således at reparationerne i langt de fleste tilfælde klares første gang. Mange års erfaring sikrer dig, at du får en professionel behandling til en i forvejen aftalt pris. Endvidere giver vi 2 års garanti på reparationerne. 

Ønsker du selv at foretage reparationen, kan reservedelene ligeledes bestilles hos os. Vi er lagerførende af de mest gængse dele til de fleste mærker.

Bestil dine reservedele her... (LINK TIL SHOP)

Servicekort

Vi reparerer dit komfur, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt mærkerne Bosch, Electrolux & Siemens.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter