Reparation af opvaskemaskine

Er din opvaskemaskine i stykker?

I mange danske hjem er opvaskemaskinen en uundværlig del af hverdagen, da den bliver flittigt brugt. Det er derfor til stor ulejlighed for mange familier, når en af husets vigtigste hvidevare bryder sammen eller ikke fungerer optimalt.

Når opvaskemaskinen brokker sig, er det yderst sjældent, at der er behov for en udskiftning. Opvaskemaskiner er nemlig konstrueret til at blive hyppigt brugt, og er altså fremstillet til at holde i mange år.


Professionel reparation af din opvaskemaskine hos DTS

Hos Dansk Total-Service tilbyder vi kyndig reparation af opvaskemaskiner med udgangspunkt i vores lange erfaring og store viden på området. Vi har stærke samarbejdsaftaler med mere end 40 leverandører i topklasse, hvorfor vi kan skaffe reservedele hjem fra dag til dag.

Vi kan altså tilbyde hurtig og effektiv reparation og service af vaskemaskiner eller andre hvidevarer. Vi foretager gerne en umiddelbar reparation hos kunden, som foretages af dygtig medarbejder, der rykker ud i en af vores 100 velassorterede servicevogne. Så fungerer kundens hvidevarer hurtigt igen.


Oplev vores garantiordning

Vi ønsker at give vores kunder fuldstændig tryghed i deres valg, hvorfor vi tilbyder to års garanti på alle vores reparationer. Vi reparerer desuden både under og efter garantien af hårde hvidevarer.

Du er yderst velkommen til at kontakte os på telefon 70 13 02 22 for at høre nærmere, eller du kan booke online i øverste venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter