Reparation af Electrolux

Ekspert-service af hårde hvidevarer fra Electrolux

Vi har lang erfaring med reparation af hårde hvidevarer, hvorfor vi har opbygget stor viden inden for området. Vores ekspertise strækker sig bredt, og vi tilbyder kyndig service af hvidevarer fra alle kendte mærker - bl.a. produkter fra Electrolux. Med vores 100 servicevogne kan vores kompetente montører komme rundt i hele Danmark.

Via solide samarbejdsaftaler med mere end 40 leverandører, tilbyder vi hurtige reparationer i høj kvalitet, der imødekommer krav fra vores leverandører, os selv og vigtigst, vores kunder. Det gælder både i forbindelse med kvalitet, service og professionalisme.

Nyd vores dag-til-dag service

Hos Dansk Total-Service tilbyder vi dag-til-dag service. Vores tætte samarbejde med leverandørerne samt store lager sikrer, at vi kan skaffe alle reservedele til Electrolux med en dags varsel.

Har vi ikke den reservedel, som du mangler, kan vi altså skaffe den til dagen efter. Så skal vores kunder ikke besværes med lang ventetid, hvor hvidevarerne ikke fungerer.

Konkurrencedygtige priser med garanti

Alle vores reparationer kommer med to års garanti. Så er vores kunder altid trygge i aftalen, når de bestiller service fra os. Foruden en fordelagtig garantiordning og hurtig levering, kan du finde nogle af markedets bedste priser i vores tilbud. Hos os kan billige priser, god service og lang garanti sagtens følges ad.

Du er velkommen til at ringe på telefon 70 13 02 22 for at høre nærmere, eller du kan booke en aftale online oppe i venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter