Reparation af Electrolux

Ekspert-service af hårde hvidevarer fra Electrolux

Vi har lang erfaring med reparation af hårde hvidevarer, hvorfor vi har opbygget stor viden inden for området. Vores ekspertise strækker sig bredt, og vi tilbyder kyndig service af hvidevarer fra alle kendte mærker - bl.a. produkter fra Electrolux. Med vores 100 servicevogne kan vores kompetente montører komme rundt i hele Danmark.

Via solide samarbejdsaftaler med mere end 40 leverandører, tilbyder vi hurtige reparationer i høj kvalitet, der imødekommer krav fra vores leverandører, os selv og vigtigst, vores kunder. Det gælder både i forbindelse med kvalitet, service og professionalisme.

Reparationer af Electrolux der kan betale sig

Der smides hvert år tonsvis af hvidevarer ud, som i stedet kunne være blevet repareret. Mange tror fejlagtigt, at reparation af hvidevarer er dyrt og besværligt. Det er en skam, for i de fleste tilfælde kan der let skaffes nye reservedele til at reparere maskinen, selv hvis den har et par år på bagen.
Vores teknikere kan hjælpe dig både med at finde fejlen, skaffe de rigtige reservedele og udføre selve reparationen af dine hvidevare fra Electrolux. Har du hænderne skruet godt på, og ønsker du selv at udføre reparationen, leverer vi gerne reservedelene hjem til dig. Hvis du foretrækker det, kan du også selv hente reservedelene i en vores velassorterede butikker i hele landet.

Nyd vores dag-til-dag service

Hos Dansk Total-Service tilbyder vi dag-til-dag service. Vores tætte samarbejde med leverandørerne samt store lager sikrer, at vi kan skaffe alle reservedele til Electrolux med en dags varsel.

Har vi ikke den reservedel, som du mangler, kan vi altså skaffe den til dagen efter. Så skal vores kunder ikke besværes med lang ventetid, hvor hvidevarerne ikke fungerer.

Konkurrencedygtige priser med garanti

Alle vores reparationer kommer med to års garanti. Så er vores kunder altid trygge i aftalen, når de bestiller service fra os. Foruden en fordelagtig garantiordning og hurtig levering, kan du finde nogle af markedets bedste priser i vores tilbud. Hos os kan billige priser, god service og lang garanti sagtens følges ad.

Du er velkommen til at ringe på telefon 70 13 02 22 for at høre nærmere, eller du kan booke en aftale online oppe i venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter