Reparation af Siemens

Din reparatør af hårde hvidevarer fra Siemens

Dansk Total-Service er en landsdækkende reparatør af hårde hvidevarer med ekspertviden om produkter fra Siemens. Vores udstyr er omfattende, og vi råder bl.a. over 100 velassorterede servicevogne, der er klar til at rykke ud til kunder over hele landet.

Vi kan ofte klare reparationen uden at bestille reservedele hjem, da vi har de fleste på lager eller i vores servicevogne. Kræver reparationen reservedele, som vi ikke har, kan vi tilbyde levering fra dag til dag. Vi har solide samarbejdsaftaler med mere end 40 professionelle leverandører, hvorfor vi kan tilbyde vores kunder dag-til-dag service.

Det sikrer, at vores kunder hurtigt kan bruge sine hvidevarer igen uden unødig besvær. En af vores specialer er effektiv service og reparation af hvidevarer fra Siemens.

Forlæng dine hvidevarers levetid

Dine hvidevarer kan leve længere end du tror, og i mange tilfælde er det overflødigt at købe nyt. Reparation af dine Siemens produkter er i mange tilfælde et både bæredygtigt og rentabelt valg.

Vores professionelle teknikere har mange års erfaring med reparation af hvidevare fra bl.a. Siemens, og kan både finde årsagen til problemerne og udføre reparationen.

Hurtig service til gode priser med garanti

Ovenstående er grundidéen i vores virksomhed. Vi har et mål om at vores handler alle foregår så hurtigt og effektivt som muligt for alle kunder i Danmark. Derfor får vores kunder to års garanti med alle reparationer fra os. Vi måler gerne vores succes i kundernes tilfredshed, hvorfor vi vægter deres tryghed højt.

Ønsker du at høre nærmere om vores service af produkter fra Siemens, er du velkommen til at ringe på telefon 70 13 02 22. Du kan desuden booke en aftale online i øvre, venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter