Reparation af vaskemaskine

Har du problemer med din vaskemaskine?

Service samt reparation af vaskemaskiner hører til blandt vores specialer. Dansk Total-Service er en professionel sammenslutning af specialiser inden for reparation af hårde hvidevarer, der hører til de bedste i Danmark.
Vi tilbyder derfor hvidevarereparation, der er blandt landets bedste. Hos os skal du aldrig vente mere end én dag, før dine hvidevarer er repareret. Det er et resultat af vores tætte samarbejde med mere end 40 leverandører, der tillader os at tilbyde dag-til-dag service.

Vi tilbyder reparation af de fleste former for vaskemaskiner, og vores teknikere har bl.a. stor erfaring med reparation af maskiner fra Electrolux, Siemens, Bosch.

 

Din vaskemaskine skal holde i mange år

Vaskemaskiner er bygget, så de kan holde til megen brug og i mange år. Når der er problemer med vaskemaskinen, er en udskiftning derfor sjælden nødvendig. Problemet kan ofte klares med kyndig service.
Det kan dog også være uhensigtsmæssig eller forkert brug, der resulterer i problemet, du oplever. Vi rykker gerne ud til kundens hjem for at foretage en inspicering, og kan ofte klare reparationen med det samme. Vi kommer i en af vores 100 velassorterede servicevogne, der sørger for, at vi har det nødvendige udstyr og reservedele med.

 

Hurtig service og reparation

Med vores hurtige service kan du snart komme til at bruge din vaskemaskine igen. Skyldes problemet uhensigtsmæssig brug, kan vores dygtige medarbejder desuden svare på dine spørgsmål. Alle vores reparationer kommer med to års garanti.

Hvis du selv vil stå for reparationen af din vaskemaskine, kan vi også hjælpe dig.
Få det nødvendige udstyr leveret til din adresse.
Kontakt os på telefon 70 13 02 22 for at høre nærmere. Du kan også booke en aftale online oppe i venstre hjørne.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter