Reparation af komfur

Effektiv service og reparation af dit komfur

Vi tilbyder reparation og service af en bred vifte af hvidevarer, heriblandt professionelle reparationer af komfurer. Hos os er vi erfarne reparatører af komfurer fra både Electrolux, Siemens, Bosch samt andre mærker - vi kan klare alle modeller.

Vores dygtige montører hos Dansk Total-Service er alle uddannede fagfolk med stor viden og lang erfaring inden for området. Vi har samarbejdsaftaler med mere end 40 leverandører, og råder over 100 servicevogne. Har du problemer med dit komfur, er du kommet til det rette sted.

Hurtig og sikker servicering af dit komfur

Køkkenet er et af husets mest centrale rum, og de fleste mennesker har svært ved at undvære deres kogeplade længe ad gangen. Det har vi fuld forståelse for, og vi bryster os af hurtig og professionel reparation af dit komfur.

Bestiller du reparation eller service af dit komfur, kan du forvente effektiv og sikker behandling fra os. Vi har dag-til-dag service, og kommer derfor til dig dagen efter, du har ringet og bestilt en aftale hos os. Så du hurtigt kan bruge dit komfur igen.

Professionelt arbejde med garantiordning til fornuftige priser

Vi vægter kundernes oplevelse højt, hvorfor vi ikke blot tilbyder vores professionelle service til lave priser. Vores kunder får nemlig to års garanti på alle vores reparationer.

Som kunde hos os vil du opleve stor tryghed, og med høj sandsynlighed vil vores garantiordning ikke blive relevant. Det er vores måde at forsikre kunden om kvaliteten i vores arbejde.

Ønsker du at vide mere om vores service af komfurer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 13 02 22 . Du kan også booke en tid online oppe i venstre hjørne.

 

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter