Reparation af køleskab

Reparation af køleskabe fra DTS

Hos Dansk Total-Service er en af vores specialer reparation af køleskabe. Vi reparerer alle former for køleskabe fra alle mærker. Electrolux, Bosch, Siemens eller noget helt andet - vi tager altså imod alle køleskabe, der kræver kyndig service. Vi har nemlig kompetencerne til at håndterer køleskabe på tværs af problemer, mærker eller alder.

Oplev vores hurtige service

Vi servicerer kunder fra hele landet, og besøger gerne dit hjem med en af vores 100 velassorterede servicevogne. Med mere end 40 stærke samarbejdspartnere har vi desuden mulighed for at skaffe alle reservedele med én dags varsel. Derfor tilbyder vi desuden dag-til-dag service, så du hurtigt kan bruge dine hvidevarer igen. Det er en uovertruffen hurtig leveringstid, der kommer vores kunder til gode.

Vi har afgrænset vores kernefokus til udelukkende at beskæftige sig med reparation af hvidevarer - heriblandt køleskabe. Det har gjort vores medarbejdere og virksomhedskultur specialiseret og professionel.

Ring og hør nærmere om dine muligheder

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på service af dit køleskab, er du velkommen til at ringe på telefon 70 13 02 22. Du kan desuden booke en aftale online øverst i venstre hjørne. Husk, vi har to års garanti på alle vores reparationer.

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter