Reparation og hvidevareservice af Grundig

Vi tilbyder reparation af Grundig hårde hvidevarer

Dansk Total Service er et landsdækkende firma, der tilbyder professionel reparation af hårde hvidevarer, her i blandt hvidevarer fra producenten Grundig. Vi har i alt 100 velassorterede servicevogne. 

Som regel kan vi klare reparationen uden at bestille reservedele hjem, da vi har de fleste reservedele på lager og i servicevognene. Skulle det forekomme, at vi ikke ligger inde med den givne reservedel, bestiller vi denne hjem fra dag til dag. Vi har et godt og solidt samarbejde med mere end 40 mærkevareleverandører, og kan derfor garantere vores kunder dag-til-dag service.

Herved kan man altid komme i gang med at bruge sin hårde hvidevare hurtigt og sikkert igen. Et af vores specialer er reparation af Grundig hårde hvidevarer.

Garanti, fornuftige priser samt god og hurtig service.

Ovenstående er nøgleordene i vores firma. Det er vores mål at være en professionel og effektiv hvidevarereparatør i Danmark. Når du bestiller et job hos os, får du ikke bare god og professionel service, du får også 2 års garanti på vores reparation.

Vi er ikke selv i tvivl om vores arbejdes garanti, men vil gerne have at vores kunder altid føler sig trygge og sikre, når de bestiller et job fra os, derfor giver vi altid garanti på vores arbejde.   

Du kan kontakt os på 70 13 02 22 eller book online oppe i venstre hjørne. 

Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Vi støtter